A Csepeli Vízvezeték szerelő szakemberein teljes körű szolgáltatást kínálnak a vízszerelés területén a XXI. kerületben (Csepel, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor területén). Vállalják a csőtörések és ázások sürgősségi megszüntetését, valamint a mosógépek, mosogatógépek szakszerű bekötését. Emellett a gömbcsapok, sarokszelepek, csaptelepek, szifonok, WC-tartályok, WC-csészék, mosdók, mosogatók szerelését, javítását és cseréjét is elvégzik.

Üdvözlöm weboldalamon - Vízvezeték szerelés Csepelen.

Üdvözöljük a Csepelen működő Vízvezeték Szerelő weboldalán! Cégünk szakemberei évek óta foglalkoznak vízvezeték szereléssel, széles körű tapasztalattal és szaktudással rendelkeznek. Szolgáltatásaink közé tartozik a csapok javítása, a WC-k cseréje, a WC tartályok javítása és cseréje, valamint a villanybojlerek javítása és cseréje. Bízza ránk a munkát, hogy Ön is elégedett ügyfeleink közé tartozhasson!

Csapok javítása:
A vízvezeték csapok egyik leggyakoribb problémája a szivárgás. Azonnali beavatkozásra van szükség, hogy elkerüljük a vízkárt és a további problémákat. Cégünk szakemberei a legmodernebb technikákkal és eszközökkel dolgoznak, így rövid idő alatt javítjuk a csapot. Szakembereink tapasztaltak és jártasak a csapok minden típusának javításában, így bátran fordulhat hozzánk bármilyen problémával kapcsolatban.

WC-k cseréje:
Ha elromlik a WC, az nagyon kellemetlen probléma lehet. Cégünk szakemberei azonnali segítséget nyújtanak WC cseréjéhez, vagy bármely más típusú WC javításhoz. Vállaljuk a régi WC-k eltávolítását és a teljes új WC szerelését. Az új WC-k beszerzésében is tudunk segíteni, és széles választékot kínálunk, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást.

WC tartályok javítása és cseréje:
A WC tartályok is gyakran okoznak problémákat, például nem záródó szelepek vagy vízszivárgások. Cégünk szakemberei szaktudásukat és tapasztalatukat felhasználva gyorsan és hatékonyan javítják a tartályokat. Ha szükséges, vállaljuk a teljes tartály cseréjét is.

Villanybojlerek javítása és cseréje:
A villanybojlerek az otthonok fontos részei, és elengedhetetlenek a melegvíz biztosításához. Ha probléma merül fel a villany
bojlerrel, az nagyon kellemetlen lehet. Cégünk szakemberei azonnal reagálnak, ha hívják őket villanybojler javításához vagy cseréjéhez. Tapasztaltak vagyunk a legtöbb típusú villanybojler javításában, és ha szükséges, vállaljuk a teljes bojler cseréjét is. Széles választékot kínálunk a legjobb minőségű villanybojlerek közül, és segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb megoldást az Ön igényeinek és költségvetésének megfelelően.

Ha bármilyen kérdése van vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken. Gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakon. Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásainkkal és a munkánkkal!

Cégünk sürgősségi vízvezeték szerelési szolgáltatásai:

Ha sürgősségi vízvezeték szerelési szolgáltatásra van szüksége Budapesten és Pest megyében, akkor ne habozzon hívni minket! Munkatársaink a hét minden napján állnak rendelkezésére, hogy megoldják a problémáit. Legyen szó csőtörésről, dugulásról vagy bármilyen más vízvezeték problémáról, mi gyorsan és hatékonyan dolgozunk.

Miért válasszon minket?

Tapasztalt szakemberek: Cégünk rendelkezik azokkal a szaktudással és tapasztalattal, amelyekre szükség van a vízvezeték szerelési problémák gyors és hatékony megoldásához.

Rugalmas ügyfélszolgálat: Munkatársaink készen állnak, hogy bármikor reagáljanak az Ön hívására, és a lehető legrövidebb időn belül kiszálljanak a helyszínre.

Minőségi szolgáltatás: Szolgáltatásaink magas minőségűek és versenyképes árakon kínáljuk őket.

Gyors reakcióidő: Megértjük, hogy milyen fontos, hogy a vízvezeték problémákat minél gyorsabban megoldjuk, és ezért mindig a lehető legrövidebb időn belül reagálunk az ügyfeleink hívásaira.

24/7 rendelkezés: Csapatunk a hét minden napján, éjjel-nappal rendelkezésre áll, így bármikor számíthat ránk.

Ne várja meg, hogy a probléma súlyosabbá váljon, hívja csapatunkat még ma, és garantáljuk, hogy a vízvezeték problémái gyorsan és hatékonyan lesznek megoldva

Vízvezeték szerelési szolgáltatásaink Cspelen.

Vállaljuk a kádak és zuhany kabinok cseréjét is. A fürdőszobában a kádak és zuhany kabinok használata során előfordulhatnak különböző problémák, mint például a szivárgás vagy a víznyomás hiánya. Cégünk szakemberei a legmodernebb eszközökkel dolgoznak, és széles választékot kínálunk a legjobb minőségű kádak és zuhany kabinok közül, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást.

Ha csőrepedést észlel, akkor szükséges azonnali beavatkozás, hogy elkerüljük a súlyosabb károkat. Cégünk tapasztalt szakemberei megoldják a problémát, és javasolnak megelőző intézkedéseket is a jövőbeni hasonló problémák megelőzésére.

Vállaljuk továbbá a mellékvízmérők cseréjét is, amelyek hasznosak a vízfogyasztás és a számla ellenőrzéséhez. Ha szükséges, a fő vízmérő cseréjében is segítséget nyújtunk.

Vállaljuk a wc tartályok és wc csészék cseréjét is. Cégünk tapasztalt szakemberei vállalják a régi wc-k eltávolítását és az új WC-k szerelését. Az új WC-k beszerzésében is tudunk segíteni, és széles választékot kínálunk, hogy megtalálhassuk a legmegfelelőbb megoldást.

Vállaljuk a vízmelegítők és bojlerek javítását is. Ha probléma merül fel a vízmelegítővel vagy a bojlerrel, akkor cégünk tapasztalt szakemberei azonnal reagálnak a hívására, és szakértelmükkel megoldják a problémát. Ha szükséges, vállaljuk a teljes bojler cseréjét is.

Ha kerti csapok vagy fagytalanítók cseréjére vagy javítására van szüksége, akkor cégünk szakemberei azonnal segítséget nyújtanak. Tapasztalt szakembereink azonnal reagálnak a hívására, hogy biztonságosan használhassa a kerti csapot vagy fagytalanítót.

Ha visszacsapó vagy bűzzáró szelepek beépítésére van szüksége, cégünk tapasztalt szakemberei azonnal reagálnak a hívására, és megoldják a problémát. Ez a szolgáltatás haszn
os, ha elkerüljük a kellemetlen szagokat és a visszaáramló szennyeződéseket a vízvezetékben.

Ha lefolyó, és nyomó csövek javítására van szüksége, akkor cégünk tapasztalt szakemberei azonnal segítséget nyújtanak. Az időben végzett javítások elkerülik a kellemetlen szagokat és a lefolyó problémákat.

Vállaljuk a duguláselhárítást, Womázást is. Az időben végzett duguláselhárítás megakadályozza a további problémákat, mint a szagok és a csatornák eltömődését.

Vállaljuk továbbá a csatornatisztítást, csatorna mosatást is. A csatorna rendszeres karbantartása és tisztítása megakadályozza a további problémákat és biztosítja a hosszú élettartamot.

Összefoglalva, cégünk széleskörű vízvezeték szerelő szolgáltatásokat kínál XXI. kerületben, és tapasztalt szakembereink mindig azonnal reagálnak a hívására. Gyors és hatékony szolgáltatást nyújtunk versenyképes árakon, és garantáljuk elégedettségét. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.

További információkért és részletekért, kérjük, látogasson el weboldalunkra, ahol bővebben olvashat szolgáltatásainkról és az általunk kínált lehetőségekről.

A Vízvezeték Szerelő XXI. kerületi csapata mindig a legmagasabb minőségi szabványokat tartja szem előtt, és mindig az Ön igényeinek megfelelően dolgozik. Az Ön elégedettsége az elsődleges célunk, és mindent megteszünk, hogy biztosítsuk, hogy elégedett legyen szolgáltatásainkkal.

Ha vízvezeték szerelő szolgáltatásra van szüksége Budapesten és Pest megyében, akkor ne habozzon hívni minket. Munkatársaink a legmodernebb eszközökkel és technológiákkal dolgoznak, és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a problémáit a lehető leggyorsabban és leginkább hatékonyan megoldjuk. Szolgáltatásaink magas minőségűek és versenyképes áron kínáljuk őket, és mindig biztosítjuk a szükséges szakértelmet és tapasztalatot.

Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken. Szívesen segítünk bármilyen vízvezeték probléma megoldásában.

Duguláselhárítás és vízvezeték szerelés hét minden napján Budapest XXI. kerületében.

A mi munkánkat jellemzi.

Az általunk nyújtott szolgáltatásokat három alapvető érték jellemzi. Elsődlegesen a korrekt és előre egyeztetett árak, amelyek lehetővé teszik az ügyfeleink számára, hogy pontosan tudják, mire számíthatnak, és elkerüljék a kellemetlen meglepetéseket a számla végösszegénél. Másodszor, a képzett vízvezeték szerelő szakembereink, akiknek a magas szintű szakértelem és tapasztalat biztosítja, hogy a problémákat gyorsan és hatékonyan oldják meg. Végül, de nem utolsósorban, az általunk alkalmazott kizárólag minőségi anyagok felhasználása és a víz- és energia takarékos berendezések beépítése, amelyek a hosszú élettartamú és megbízható munkát biztosítják, valamint a víz- és energiafogyasztás csökkentésével jelentős megtakarítást biztosítanak az ügyfeleknek.

Ezek az értékek meghatározóak a tevékenységünk során, és mindig figyelembe vesszük őket a mindennapi munkánk során. Az elégedett ügyfelek és az üzleti kapcsolatok hosszú távú fenntartása a célunk, és ezek az értékek lehetővé teszik számunkra, hogy ezt elérjük. Ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne részletesebb információt kapni a szolgáltatásainkról, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk Önnek.

Jó tanácsok – hogyan szereljünk vízvezetéket házilag?

Hagyományos csaptelep betét cseréje házilag:

Először is fontos, hogy zárjuk el a vizet, hogy dolgozni tudjunk. Ezután szereljük le a csaptelep tekerő gombját, majd megfelelő villáskulcs segítségével tekerjük ki a betétet. Miután eltávolítottuk a régi betétet, alaposan tisztítsuk meg a csaptelep belső részét. Ezt követően helyezzük be az új betétet, majd ellenőrizzük, hogy a csaptelep megfelelően működik-e. Ha szükséges, cseréljük ki a betét végén lévő ricnit vagy a műanyag elzáró gombot a fix zárás miatt.

 

Eldugult mosogató szifon tisztítása:


Első lépésként helyezzünk egy vödröt a szifon alá, majd készítsünk elő gumikesztyűt és papírtörlőt. Az első lépés a lefolyócső eltávolítása a falból. A tisztítást egy vizes vödörben végezzük a sok trutyi miatt. Szedjük alkatrészekre a szifont, hogy minden elemhez hozzáférjünk. Fontos, hogy meleg vízben és mosószerrel tisztítsuk a szifont. Nagyon figyeljünk a tömítések helyére és irányára. Visszaszerelés előtt érdemes minden menetet és tömítést bezsírozni a könnyebb csatlakoztatás végett. Ha valahol kemény a tömítés, akkor azt cseréljük ki újra, hogy biztosítsuk a tökéletes záróhatást.

Ha bármilyen kérdése van vagy szeretné részletesebb információt kapni a vízvezeték szereléssel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szakembereink szívesen segítenek bármilyen probléma esetén.

Tusolófej cseréje:


Ha csepegést észlelünk a zuhanytömlő és a tusolófej csatlakozásánál, akkor valószínűleg a tömítés cseréje segíthet. Fontos azonban, hogy figyeljünk az eltérő vastagságú tömítések használatára, amelyek bizonyos gyártók termékeinél előfordulhatnak. Ha az elvízkövesedett zuhanyrózsát cserélni kell, akkor előtte érdemes beáztatni egy tömény vízkőoldóba, majd a beázott vízkő eltávolítása után bővíthetjük a furatokat, ha még nem tökéletesen tiszták.

Eldugult csaptelep perlátor tisztítása:


Ha a csaptelepen gyengül a víznyomás, akkor nagy valószínűséggel a perlátor eltömődése okozza a problémát. A perlátor egy légdúsító egység, amely kényelmesebbé és takarékosabbá teszi a vízvételt, ezért időnként érdemes tisztítani vagy cserélni. Ha a perlátor átlyukadt vagy sérült, akkor cserélni kell, de ha épnek tűnik, akkor tisztítás is elegendő lehet. A megfelelő méretű villáskulcs vagy vízpumpa fogó segítségével könnyen kiszerelhetjük a perlátort, majd helyezzük egy pohár vízkőoldóba egy éjszakára. A visszaszerelés előtt érdemes fejjel lefelé ütögetni egy szilárd felületre, hogy az összes szennyeződés (homok, rozsda, vízkő) eltávozzon.

Kerámiabetétes csaptelep javítása:


A csaptelep alatt zárjuk el a sarokszelepeket. Emeljük fel a csaptelep karját, majd pattintsuk ki a piros-kék gobot, majd az imbuszkulcs segítségével tekerjük ki a hernyócsavart a lyukon keresztül. Ezután vegyük le a csaptelep kart, majd a menetese fedősapkát is tekerjük le. Ekkor láthatjuk a kerámiabetét leszorító csavarját, amelyet villáskulccsal vagy fogóval tudunk kitekerni. Ezután függőleges irányban kivehetjük a komplett kerámiabetét egységet. Tisztítsuk meg a felületeket, majd helyezzük vissza az új kerámiabetétet a csaptelep házába, figyelve a helyes pozícióra. A betét alján lévő pozicionáló tüskék segítségével meggyőződhetünk arról, hogy helyesen került beillesztésre.

Zuhany gégecső cseréje házilag:


Ha a zuhanyövünk kiszakadt vagy sérült, akkor szükség van a gégecső cseréjére. Először a csaptelepről, majd a zuhanyrózsáról kell leszerelni a gégecsövet. Helyezzük a gégecső hollandereibe az új tömítéseket (ha nincs integrálva), majd rögzítsük a meneteket. Fontos, hogy a meneteket alaposan meghúzzuk, akár vízpumpa fogóval is, hogy biztosan tömítse. A minőségi zuhany csövekkel a munka könnyebb és hosszabb lesz az élettartamuk, bár áruk magasabb lehet.

Rozsdás csaptelep tisztítása:


A rozsdásodás a csaptelep környezetében jellemzően akkor alakul ki, ha a csaptelep hosszabb ideig volt nedves. A rozsdát leginkább az idő előrehaladtával lehet észlelni. A rozsdától megszabadulni otthon is lehet, a következő módszerrel: tegyünk ecetet egy kis tálba, majd itassuk meg vele a maróanyagot tartalmazó szivacsot. Helyezzük a szivacsot a rozsdás területre és hagyjuk hatni 10-15 percig. Ezután távolítsuk el a szivacsot, majd tisztítsuk meg a csaptelepet meleg vízzel és szappannal. Ha a rozsdásodás mélyen beivódott a csaptelepbe, akkor a tisztítás nem lesz teljesen hatékony, és javasoljuk, hogy szakember segítségét kérje.

Vízkő eltávolítása a csaptelepről:

A vízkő a csaptelepben lerakódott kemény vízkövesedések. A legjobb megoldás a vízkő eltávolítására a savas oldat használata. Vegyünk egy zacskót, és töltsük bele az ecetsavat. Helyezzük a csaptelepbe, majd tekerjük rá az anyagot, hogy rögzítsük. Hagyjuk hatni 30-60 percig, attól függően, hogy mennyi vízkő van a csaptelepen. Az ecetsav folyékony állapota miatt könnyen hatol be a csaptelep belsejébe, és elpusztítja a vízkövet. Végül mossa le meleg vízzel és szappannal a csaptelepet, majd törölje szárazra. Ha a vízkő eltávolítása nem sikerült, akkor a csaptelep cseréje lehet az egyetlen megoldás.

Duguláselhárítás padlóösszefolyónál:

A padlóösszefolyó dugulása nem ritka probléma otthonokban és üzletekben. Az első lépés a bűzelzáró elem (könyök, csavar, buborék) eltávolítása és a ház alapos tisztítása. Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor a dugulás eltávolításához kézi csőgörényt használhatunk. A padlóösszefolyó szakasza általában 1-2 méter hosszú, így szükséges lehet több csőgörény alkalmazása is. Amint sikerült meglazítani a dugulást, forró vizet folyathatunk az összefolyóba a lefolyóvezeték kitisztítása érdekében. A bűzelzáró elemet végül vissza kell szerelni a helyére. Azonban fontos megjegyezni, hogy ha a dugulás súlyosabb, akkor javasoljuk, hogy szakember segítségét kérje, hogy elkerülje a további problémákat és károkat a lefolyórendszerben.

WC ülőke cseréje házilag:

A régi WC ülőke leszerelése után tisztítsuk meg a felületeket és ellenőrizzük a szerelési pontokat. Ha minden rendben van, akkor az új ülőkét könnyedén rögzíthetjük a csavarokkal vagy a felszereléshez mellékelt rögzítőkkel. Figyeljünk arra, hogy az új ülőke méretei megegyezzenek a régi ülőke méreteivel, hogy pontosan illeszkedjen a helyére. Ha szükséges, állítsuk be az előre-hátra pozícióját, majd húzzuk meg erősen a rögzítő csavarokat.

WC tartály töltőszelep cseréje:

Zárjuk el a vizet a sarokszelepnél vagy a főelzárónál. Távolítsuk el a flexibilis nyomócsövet a régi töltőszelepről villáskulcs segítségével. A rögzítő anyákat leszerelve, emeljük ki a régi töltőszelepet, majd helyezzük be az újat a tartályba. Rögzítsük a rögzítő anyákat és csatlakoztassuk vissza a flexibilis nyomócsövet. Állítsuk be az elvárt vízszint magasságot az új töltőszelep szabályzójánál, majd helyezzük víznyomás alá a tartályt. Ha minden rendben van, zárjuk vissza a sarokszelepet vagy a főelzárót.

Házilagos Mosógép bekötés

Mosógép és mosogatógép bekötése házilag fontos, hogy nagyon precízen, az utasításokat pontosan betartva történjen. Az első lépés mindig az, hogy olvassuk el az adott berendezés bekötési utasításait, majd előkészítjük az eszközöket és anyagokat. Amennyiben korábban már volt bekötött gép a helyszínen, a bekötéshez általában csak egy csavarhúzó és fogó szükséges.

A csomagolásból kivéve a gépet, távolítsuk el az esetlegesen beépített dob és ajtó rögzítő elemeket, majd állítsuk tökéletes síkba a menetes lábak segítségével. A szifonra rögzítsük az ürítőcsövet a bilincs segítségével, majd kössük rá a kombinált szelepre a töltőcsövet. A víznyomásra ügyeljünk, majd helyezzük áram alá a gépet.

Végül fontos, hogy ellenőrizzük a bekötést, és ha a vízbekötésnél vagy szifon csatlakozásnál vízfolyást tapasztalunk, azonnal állítsuk le a gépet és keresünk segítséget a probléma elhárításához.

Mosógép töltődob tömítés cseréje
A mosógép töltődobja és az ajtó közötti gumitömítés elhasználódása esetén előfordulhat, hogy vizet szivárogtat a gép. A gumitömítés cseréje relatíve egyszerűen elvégezhető, azonban a pontos művelet menete már a gép típusától függ. Általában az ajtó lecsavarozásával és eltávolításával lehet hozzáférni a régi tömítéshez. A tömítés eltávolítása után tisztítsuk meg a felfekvő felületet, majd helyezzük be az új tömítést. A tömítés helyes beillesztésére és rögzítésére érdemes figyelmet fordítani, hogy ne szivároghasson víz. A helyes beillesztéshez segíthet egy kis szappanos víz vagy a tömítéshez tartozó speciális spray. Végül rögzítsük vissza az ajtót és ellenőrizzük, hogy jól zár-e és nem szivárog-e a gép.

Mosogatógép vízkőtelenítése
A mosogatógépek használata során a vízkő lerakódik a belső felületén és a műanyag alkatrészekhez tapadva megnehezítheti a tisztítást. A gép hatékony működésének érdekében érdemes rendszeresen vízkőteleníteni. Ehhez használhatunk speciális mosogatógép vízkőtelenítőszert, amelyet az üres gépbe kell helyezni és egy teljes programon végigfuttatni. A mosogatógép vízkőtelenítő tisztítószer kiválasztásakor figyeljünk arra, hogy a gép típusához megfelelőt válasszunk. Az is segíthet a vízkő lerakódásának megelőzésében, ha használat után alaposan tisztítjuk és szárítjuk a gépet, illetve ha használat előtt megtöltjük a sótartályt vízlágyítóval.

Vízvezeték szerelő szolgáltatásaink a következők:

 • Hagyományos WC-tartály szerelés Csepelen
 • Beépített WC-tartály javítás Csepelen
 • WC-tartály javítás és cseréje Csepelen
 • Mosógép és mosogatógép bekötése
 • Konyhai mosogató csaptelep szerelése
 • WC-csésze beszerelése és cseréje Csepelen
 • Fagycsapok és kerti csapok javítása
 • Mosogató és fürdőkád csaptelepek szerelése
 • Gömbcsapok és sarokszelepek cseréje
 • Vízvezeték rendszerek kiépítése Csepelen
 • Lefolyórendszerek és csatornák kiépítése